Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden lokum almak

Rüyada ölmüş birinden lokum almak

Rüyada ölmüş birinden lokum almak sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, huzur bulacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinden lokum almak gördüyseniz:

  • Doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var.

Rüyada renkli lokum yemek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, arif kimselerden sayılacağına işarettir.

Rüyada lokum satın almak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine delalettir.

Rüyada lokum ve şeker görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına işarettir.

Rüyada lokum şekerleme görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine tabir olunur.

Rüyada şeker ve lokum yemek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işarettir.

Rüyada şeker lokum dağıtmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada siyah lokum görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada lokum dağıtıldığını görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments