Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokma pişirmek

Rüyada lokma pişirmek

Rüyada lokma pişirmek işlerin ve düzenin bozulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada lokma pişirmek gördüyseniz:

  • Birlikte birşeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir.

Rüyada lokma pişirmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı lokma yemek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, güzel bir iş fırsatına delalet eder.

Rüyada lokma kızartmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük lokma yemek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine delalettir.

Rüyada lokman hekimi görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek lokması görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ağzındaki lokmayı çıkarmak kişinin malını kaybedebileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ballı lokma görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, parasız kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments