Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden lokma almak

Rüyada birinden lokma almak

Rüyada birinden lokma almak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden lokma almak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.

Rüyada hızır lokması görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Rüyada bir lokma ekmek yemek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına tabir olunur.

Rüyada lokma dökmek kazancın katlanacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına inanılır.

Rüyada lokma tatlı görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada lokman hekim görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lokma vermek sorunların günden güne azalacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokma pişirmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments