Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokman suresini görmek

Rüyada lokman suresini görmek

Rüyada lokman suresini görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada lokman suresini gördüyseniz:

  • Komşu, akraba veya diğer yakınlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada lokman suresini görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada lokman hekim görmek isyan edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir lokma ekmek yemek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak başarıyla geleceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada ağzında lokma görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük lokma yemek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına tabir olunur.

Rüyada lokma dökmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbede lokma yemek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments