Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorbaya limon sıkmak

Rüyada çorbaya limon sıkmak

Rüyada çorbaya limon sıkmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, eşlerinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada çorbaya limon sıkmak gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Rüyada çorbaya limon sıkmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hüsrana uğratacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çaya limon sıkmak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, eline geçen malları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytine limon sıkmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına delalettir.

Rüyada limon suyu sıkmak geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada limonun suyunu sıkmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada limonu sıkmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada yemeğe limon sıkmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada suya limon sıkmak birçok konuda daha dikkatli olunacağına, evlat sahibi olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments