Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytine limon sıkmak

Rüyada zeytine limon sıkmak

Rüyada zeytine limon sıkmak sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerin artacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytine limon sıkmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşme çabası içindeyken, size ait olmayan işlere talip olmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada zeytine limon sıkmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işaret eder.

Rüyada çaya limon sıkmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemeğe limon sıkmak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada çorbaya limon sıkmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada limonu sıkmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, elinin darlık içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada limon suyu sıkmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada suya limon sıkmak her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada limonun suyunu sıkmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments