Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze limon sıkmak

Rüyada göze limon sıkmak

Rüyada göze limon sıkmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, ekmeğinin azalacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada göze limon sıkmak gördüyseniz:

  • Aşırı çalışma koşulları sağlığınızı zayıflatabilir.

Rüyada göze limon sıkmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çaya limon sıkmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorbaya limon sıkmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada limonun suyunu sıkmak çok iyi bir kariyer edineceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına rivayet eder.

Rüyada suya limon sıkmak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işarettir.

Rüyada zeytine limon sıkmak sorunların üstüste geleceğine, başarıların artacağına, hayırlı kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada yemeğe limon sıkmak özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada limon suyu sıkmak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments