Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limonu sıkmak

Rüyada limonu sıkmak

Rüyada limonu sıkmak zor günlerini arkasında bırakacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada limonu sıkmak gördüyseniz:

  • Gerçek olanla yanlış veya yalan haber birbirine karışabilir.

Rüyada zeytine limon sıkmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada limon suyu sıkmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada yemeğe limon sıkmak yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada göze limon sıkmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Rüyada çaya limon sıkmak konfor içinde olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, hayatını ailesine adayacağına alamet eder.

Rüyada limonu sıkmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada limonun suyunu sıkmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına işarettir.

Rüyada suya limon sıkmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, işlerinin çoğalacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments