Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon yedirmek

Rüyada limon yedirmek

Rüyada limon yedirmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada limon yedirmek gördüyseniz:

  • Aynı şekilde kendinizde başkalarının değil, kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapmalı veya kararlar almalısınız.

Rüyada limon yedirmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada limon yediğini görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bolluk içinde yaşamaya alamet etmektedir.

Rüyada başkasının limon yediğini görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin limon yediğini görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada limon çekirdeği yemek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine delalettir.

Rüyada limon suyu sıkmak hayatında yeni ufuklar açacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada limon dalı görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada limon almak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments