Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon çekirdeği yemek

Rüyada limon çekirdeği yemek

Rüyada limon çekirdeği yemek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, günahtan temizlenmeye, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada limon çekirdeği yemek gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada limon çekirdeği yemek yeni bir projenin başına geçirileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, başının belaya girmeyeceğine delalettir.

Rüyada limon çekirdeği görmek verimliliğinin artacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada limon çekirdeği ekmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meyve çekirdeği yemek mutluluğunun zedeleneceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği yemek görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayva çekirdeği yemek insanların afiyet bulacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken çekirdek yemek yeni adımlar atacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekirdekli mandalina yemek sorunlarını aşacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments