Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin limon yediğini görmek

Rüyada birinin limon yediğini görmek

Rüyada birinin limon yediğini görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin limon yediğini gördüyseniz:

  • Sezgileriniz, kilitlenmiş konularda sizi doğru yöne yönlendirecek.

Rüyada başkasının limon yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada limon yedirmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada birinin limon yediğini görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada limon yediğini görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, birikim yapacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine yorulur.

Rüyada sarı limon toplamak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine inanılır.

Rüyada limon yemek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, bol rızık sahibi olunacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine alamet eder.

Rüyada limon dalı görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada küflü limon görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, işlerinden de geri kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments