Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon almak

Rüyada limon almak

Rüyada limon almak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalet eder.

Rüyada limon almak gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada limon reçeli görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı limon toplamak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada limonlu süt içmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalettir.

Rüyada sulu limon görmek hem moral hem de çareler bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına işaret etmektedir.

Rüyada limon ve limon ağacı görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalettir.

Rüyada limon ağacı dikmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşi limon görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine delalet eder.

Rüyada limon sürmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments