Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon yediğini görmek

Rüyada limon yediğini görmek

Rüyada limon yediğini görmek arabuluculuk yapılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada limon yediğini gördüyseniz:

  • Gereksiz engellere takılmamaya bakın.

Rüyada birinin limon yediğini görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada limon yedirmek hayırlı bir haber alınacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada limon yediğini görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının limon yediğini görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına yorulur.

Rüyada limon kolonyası görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine tabir olunur.

Rüyada limon sıkacağı görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşil limon yemek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada nane limon içmek huzursuzlukların sona ereceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments