Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının limon yediğini görmek

Rüyada başkasının limon yediğini görmek

Rüyada başkasının limon yediğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yüksek makamlara geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının limon yediğini gördüyseniz:

  • Maddi veya gayrimenkullerle bağlantılı bir konu her an açıklığa kavuşabilir.

Rüyada birinin limon yediğini görmek hem de zengin biri olacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada limon yediğini görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına yorulur.

Rüyada başkasının limon yediğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada limon yedirmek zor zamanların böylece geride kalacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal limon görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, işlerin büyüyeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada limon ağacından limon toplamak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, daha güzelleşeceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük limon görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada küflenmiş limon görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments