Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limonlu şeker görmek

Rüyada limonlu şeker görmek

Rüyada limonlu şeker görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, gelişmelerin olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada limonlu şeker gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileri besleyecek planlar size iyi gelebilir.

Rüyada limonlu şeker yemek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada limonlu şeker görmek uzun yaşayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limonlu su görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada limonlu soda içmek diplomalarının artacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ekşi limon görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil limon görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Rüyada limonlu soda görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytine limon sıkmak dertlerinden kurtulacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments