Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal ve limon görmek

Rüyada portakal ve limon görmek

Rüyada portakal ve limon görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada portakal ve limon gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı ya da planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada limon portakal görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada portakal ve limon görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal limon görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada limon ve portakal görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada limon dağıtmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada limonlu şeker yemek yardımın alınacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan limon toplamak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada sarı limon yemek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments