Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon tarlası görmek

Rüyada limon tarlası görmek

Rüyada limon tarlası görmek isteklerinin yerine geleceğine, parasına da para ekleyeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, canın derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada limon tarlası gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada limon tarlası görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada limon çekirdeği ekmek geçim kolaylığı yaşayacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon ağacı sulamak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının limon yediğini görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüne limon görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon koparmak çok güzel işlere gireceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne limon sürmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına delalet eder.

Rüyada içi boş limon görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments