Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne limon görmek

Rüyada yüzüne limon görmek

Rüyada yüzüne limon görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulur.

Rüyada yüzüne limon gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz hakkındaki görüşleriniz netleşebilir.Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada yüzüne limon görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada yüzüne limon sürmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze limon görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, borçlarının biteceğine işarettir.

Rüyada yemeğe limon sıkmak umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına rivayet eder.

Rüyada içi boş limon görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına yorulur.

Rüyada göze limon sıkmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine yorulur.

Rüyada limonlu kek görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma ve limon görmek birikmiş parasının olacağına, yükünün hafifleyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments