Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon çekirdeği ekmek

Rüyada limon çekirdeği ekmek

Rüyada limon çekirdeği ekmek makamının sarsılmayacağına, elindeki imkanların artacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada limon çekirdeği ekmek gördüyseniz:

  • Farklı sözlerin, anlaşmaların ya da fırsatların altından kalkabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada limon çekirdeği ekmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bilgi ile donanacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada limon çekirdeği görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada limon çekirdeği yemek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, başının ağrıyacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalettir.

Rüyada üzüm çekirdeği ekmek hırpalanacağına, darp edileceğine, kötü yollara gireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada çekirdek ekmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada hurma çekirdeği ekmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada çekirdekli ekmek yemek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada şeftali çekirdeği ekmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments