Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon ağacı sulamak

Rüyada limon ağacı sulamak

Rüyada limon ağacı sulamak kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, ruhunun dinleneceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada limon ağacı sulamak gördüyseniz:

  • Sonucu olmayacak veya sizin için faydalı sonuçlar doğurmayacak ya da kısaca değmeyecek şeyler için kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Rüyada limon ağacı sulamak pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan limon koparmak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçta limon görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon ağacı dikmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada limon ve limon ağacı görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada limon ağacından limon koparmak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada limon ağacı budamak ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet eder.

Rüyada limon ağacı görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, umutsuz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments