Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon koparmak

Rüyada limon koparmak

Rüyada limon koparmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, sorunların yakında son bulacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon koparmak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileri besleyecek planlar size iyi gelebilir.

Rüyada limon ağacı dikmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, hayatının iplerini eline alacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada limon ağacı budamak dertlerin çözüme kavuşacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalettir.

Rüyada limon suyu sıkmak mevki kaybına uğrayacağına, kucaklaşacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek açmış limon ağacı görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada limonun suyunu sıkmak kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, kendi işinin patronu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon toplamak tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, kendini yiyip bitireceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada limon ve limon ağacı görmek kolaylıklara kavuşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada limon katmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments