Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri bot görmek

Rüyada askeri bot görmek

Rüyada askeri bot görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, ilerleyemeyeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulur.

Rüyada askeri bot gördüyseniz:

  • Çoğu insan kendisini köşeye sıkışmış, hoşnutsuz veya bitkin hissediyor olabilir.

Rüyada askeri bot görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri bot giymek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada hediye bot almak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bot giymek endişe veren durumların düzeleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı bot almak geri planda kalacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, torunlarına dahi yeteceğine delalet eder.

Rüyada bot bağlamak orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, onların güvenini sarsacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalettir.

Rüyada botla gezmek işlerinin sarpa saracağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada başkasının botunu giymek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments