Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leyleğe ekmek vermek

Rüyada leyleğe ekmek vermek

Rüyada leyleğe ekmek vermek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada leyleğe ekmek vermek gördüyseniz:

  • Farklı taraftan gelen öngörülmemiş bir öneri veya ima belli bir anlaşmanın, düzenlemenin veya üzerinde durulan bir konunun ihtiyacı olan şey olabilir.

Rüyada leyleğe ekmek vermek işlerdeki karın artacağına, kararlar alacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına inanılır.

Rüyada evde leylek görmek huzur bulacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada leyleğin bebek getirdiğini görmek geçiminin kolaylaşacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, iş hayatında saygı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah leylek görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada leylek beslemek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada denizin içinde leylek görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, işlerinin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman leylek görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leyleğe binmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments