Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leyleğe binmek

Rüyada leyleğe binmek

Rüyada leyleğe binmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, ona mutluluk getireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, iç açıcı sözlere, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere yorulmaktadır.

Rüyada leyleğe binmek gördüyseniz:

  • Gerilime rağmen hayranlarınız artıyor olacak.

Rüyada leyleğe binmek strese gireceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada leyleklerin uçtuğunu görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada leylek tutmak sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada kara leylek görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan leylek görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, işin düzeltileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına delalet eder.

Rüyada leyleği uçarken görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine inanılır.

Rüyada uçan leylek sürüsü görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalettir.

Rüyada gece leylek görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments