Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leyleği havada görmek

Rüyada leyleği havada görmek

Rüyada leyleği havada görmek iftiraya uğrayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leyleği havada gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanmanız yeni ilgi alanları edinmenizi veya aradığınız alanlarda destek bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada havada uçan leylek görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada havada leylek görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işaret eder.

Rüyada leyleği havada görmek maddi açıdan zarar edileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada yeşil leylek görmek sorunların tek kalemde silineceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada leyleği yuvasında görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada evin içinde leylek görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz leylek görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük leylek görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments