Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leylek yavrusu görmek

Rüyada leylek yavrusu görmek

Rüyada leylek yavrusu görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine inanılır.

Rüyada leylek yavrusu gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar özel bir kişiyle daha güçlü bir ilişki kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada leylek ve yavrusu görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Rüyada leylek yavrusu görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru leylek görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leylek eti yemek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına yorulur.

Rüyada leyleği yuvasında görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada leyleğin uçtuğunu görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yuvada leylek görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş leylek görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, depresyona gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments