Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leyleklerin geldiğini görmek

Rüyada leyleklerin geldiğini görmek

Rüyada leyleklerin geldiğini görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına inanılır.

Rüyada leyleklerin geldiğini gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler, işler veya planlar konusunda bazı itirazlarınız olsa da, şu an için durmanızda fayda var.

Rüyada leyleklerin geldiğini görmek imkanlarının artacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada siyah leylek görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürüyle leylek görmek dileklerinin yerine geleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına delalet etmektedir.

Rüyada leylek ve yavrusu görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada leyleğin bebek getirdiğini görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına yorulur.

Rüyada evin çatısında leylek görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet eder.

Rüyada leylekler görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leylek öldürmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments