Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda leylek görmek

Rüyada çatıda leylek görmek

Rüyada çatıda leylek görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada çatıda leylek gördüyseniz:

  • Ailenizde büyük bir sevinç yaşanması olasıdır.

Rüyada çatıda leylek görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına işarettir.

Rüyada evin çatısında leylek görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz leylek görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ağız tadından olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş leylek görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zorluklarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada leylek öldürmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine inanılır.

Rüyada leylek beslemek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına işarettir.

Rüyada leyleğin yuva yaptığını görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, sevinç ve sürura işaret eder.

Rüyada leylek yavrusu görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments