Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leyleğin ısırdığını görmek

Rüyada leyleğin ısırdığını görmek

Rüyada leyleğin ısırdığını görmek büyük başarılara imza atılacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, anne baba duasının alınacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına inanılır.

Rüyada leyleğin ısırdığını gördüyseniz:

  • Sizin için faydalı düzenleme veya planların eşiğindesiniz.

Rüyada leyleğin ısırdığını görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına alamet eder.

Rüyada büyük leylek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada leylek görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada leyleği yuvasında görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda leylek görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına işarettir.

Rüyada leyleği yuvada görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işarettir.

Rüyada leylek yakalamak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman leylek görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments