Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leyleği yuvada görmek

Rüyada leyleği yuvada görmek

Rüyada leyleği yuvada görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada leyleği yuvada gördüyseniz:

  • Sakin kalmaya çalışın.

Rüyada yuvasında leylek görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada yuvada leylek görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet etmektedir.

Rüyada leyleği yuvasında görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada leyleğin yuva yaptığını görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, bedeninin şifa bulacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet eder.

Rüyada leyleği yuvada görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada siyah leylek görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, onlardan fayda göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada leylek yakalamak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük leylek görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, mutluluğa ve neşeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments