Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leylek görmek

Rüyada leylek görmek

Rüyada leylek görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, bir konuda destek alacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada leylek gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizin yeni bir açılım yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada leylek uçarken görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine delalettir.

Rüyada siyah leylek görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada leyleğe binmek malının ve parasının da artacağına, boş yere korku duyulacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde leylek görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada leylek görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Rüyada leyleği havada görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, rakiplerine büyük fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada leyleğin yuva yaptığını görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına işaret eder.

Rüyada mavi leylek görmek zorlukların baş göstereceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments