Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara leylek görmek

Rüyada kara leylek görmek

Rüyada kara leylek görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çevresinin genişleyeceğine, tartışmaların sona ereceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalettir.

Rüyada kara leylek gördüyseniz:

  • İşinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada kara leylek görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, onlara galip geleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işarettir.

Rüyada gece leylek görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada havada uçan leylek görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada hacı leylek görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman leylek görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada leyleklerin geldiğini görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulmaktadır.

Rüyada leyleğe ekmek vermek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına rivayet eder.

Rüyada evde leylek görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayata küseceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments