Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lenf kanseri olmak

Rüyada lenf kanseri olmak

Rüyada lenf kanseri olmak daha şık mekanlarda eğleneceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, elinin darlığa düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada lenf kanseri olmak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi bazı kişiler sizi engelleyebilir.

Rüyada lenf kanseri olmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek mal mülk sahibi olunacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin kanser olduğunu görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, kısmetinin artacağına yorulur.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada akciğer kanser olmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanser yarası görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanser hastası görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, işlerinin çoğalacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalettir.

Rüyada kanseri olduğunu görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments