Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser yarası görmek

Rüyada kanser yarası görmek

Rüyada kanser yarası görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanser yarası gördüyseniz:

  • Geçmişte eğlenceli veya verimli zamanlar geçirdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada kanser yarası görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanser hastası olmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cilt kanseri olduğunu görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Rüyada kanseri olmak gözyaşına boğulacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına inanılır.

Rüyada kanser hastalığa yakalandığını görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada kendini kanser görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kanser olmuş birini görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments