Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser hastası görmek

Rüyada kanser hastası görmek

Rüyada kanser hastası görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sevinç ve sürura, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, onun zamanını çalacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına delalet eder.

Rüyada kanser hastası gördüyseniz:

  • Duygularınıza hakim olamayabilirsiniz.

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kanser hastası olmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kanser hastası görmek işlerinin hemen hallolacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada kendini kanser hastası olarak görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulur.

Rüyada kanser hastası olduğunu görmek iş için gurbete gidileceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına inanılır.

Rüyada başkasının kanser hastası görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kanserli hastası görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments