Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin kanser olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin kanser olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin kanser olduğunu görmek yanlış yollardan döneceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi, resmi, hukuksal ya da sağlıkla ilgili bir konuya duygusal tepkiler verilmesinin maddi manevi yüksek bedelleri olabilir.

Rüyada sevdiğini kanser görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kırılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin birinin kanser olduğunu görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, dinde tartışmaya alamet eder.

Rüyada sevdiğinin kanser olduğunu görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada yakınınızın kanser olduğunu görmek alacaklarını tahsil edeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanser hastasının öldüğünü görmek sorunsuz geçeceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının kanser olduğunu görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada annesini kanser olmuş görmek iş hayatında başarılı olmaya, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada kanser tedavisi olduğunu görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments