Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el üzerinde leke görmek

Rüyada el üzerinde leke görmek

Rüyada el üzerinde leke görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalettir.

Rüyada el üzerinde leke gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya bazı yaratıcı projeler için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada elinde leke görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, daha sonra işlerin açılacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ellerini lekeli görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada el üzerinde leke görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret eder.

Rüyada cilt lekesi görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada çimen lekesi görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek kazançlı işler yapacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavanda leke görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli yastık görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments