Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli külot görmek

Rüyada lekeli külot görmek

Rüyada lekeli külot görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada lekeli külot gördüyseniz:

  • Hareket arayışında olabilirsiniz.

Rüyada lekeli külot görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni külot giymek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, güzel huylarının değişeceğine yorulur.

Rüyada beyaz külot almak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işarettir.

Rüyada pembe külotlu çorap görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine külot vermek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada külot görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, şansının da açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada külotlu çorap almak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments