Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz külot almak

Rüyada beyaz külot almak

Rüyada beyaz külot almak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada beyaz külot almak gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada beyaz külotlu çorap görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz külot almak kazancında da artış meydana geleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada beyaz külot yıkamak hatadan dolayı zarar edeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz erkek külodu görmek rakiplerinin üzüleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, aile hayatına adım atılacağına işarettir.

Rüyada beyaz külot giymek hastalanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet külot görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, dikkat çekeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada beyaz dantel külot görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments