Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine külot vermek

Rüyada birine külot vermek

Rüyada birine külot vermek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine külot vermek gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk almanız veya görev üstlenmeniz kişisel sorunlara veya özel yaşamınızla ilgili problemlere neden olabilir.

Rüyada birine külot vermek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, patron koltuğuna geçeceğine, çok güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil külot giymek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada külot istemek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada külot satmak kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, kötü haberlerin alınacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah külot görmek huzurun bozulacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına işarettir.

Rüyada bayan külotu giymek hayatının afiyet içinde geçeceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine yorulur.

Rüyada külotta kan görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, para sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments