Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külot görmek

Rüyada külot görmek

Rüyada külot görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada külot gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada külot saklamak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe külot görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, darp edileceğine delalet eder.

Rüyada bayan külot görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni külot almak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada kırmızı külotlu çorap görmek şifa ve moral bulacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalettir.

Rüyada siyah dantelli külot görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan külotu görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments