Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli ceket görmek

Rüyada lekeli ceket görmek

Rüyada lekeli ceket görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, çocuklar gibi şen olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lekeli ceket gördüyseniz:

  • Ortak işler, ekip çalışmaları, iş birlikleri veduygusal durumunuz ön planda olabilir.

Rüyada lekeli ceket görmek sonuçtan memnun kalacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynunda leke görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbiseyi lekeli görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada ciltte kırmızı lekeler görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine tabir olunur.

Rüyada tende leke görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işarettir.

Rüyada yüzünde lekeler görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada mavi leke görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments