Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbiseyi lekeli görmek

Rüyada elbiseyi lekeli görmek

Rüyada elbiseyi lekeli görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, hayatının zorlaşacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbiseyi lekeli gördüyseniz:

  • Ailenizle daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada elbiseyi lekeli görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına işarettir.

Rüyada beyaz elbisede leke görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada lekeli elbise giymek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbisede leke görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada lekeli elbise görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet eder.

Rüyada lekeli havlu görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada yüzde lekeler görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine işarettir.

Rüyada nar lekesi görmek çok önemli noktalara geleceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments