Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tende leke görmek

Rüyada tende leke görmek

Rüyada tende leke görmek kırgınlıkların geçeceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tende leke gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır.

Rüyada tende leke görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalettir.

Rüyada kendi tenini görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ten rengi külotlu çorap görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tenli adam görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına işarettir.

Rüyada beyaz tenli kadın görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada tenini esmer görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bronz ten görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, zor zamanların sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments