Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde leke görmek

Rüyada göğsünde leke görmek

Rüyada göğsünde leke görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde leke gördüyseniz:

  • Baskı altında pes etme noktasına gelebilirsiniz.

Rüyada göğsünde leke görmek mutluluk bulacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alnında kara leke görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş kan lekesi görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lekeli ceket görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada lekeli kıyafet görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada dilinde leke görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada yağ lekesi görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek yeni bir hayat kuracağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments