Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş lekesi görmek

Rüyada diş lekesi görmek

Rüyada diş lekesi görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada diş lekesi gördüyseniz:

  • Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Rüyada diş lekesi görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Rüyada dişlerde leke görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine işarettir.

Rüyada dişleri lekeli görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına inanılır.

Rüyada lekeli diş görmek umutlarının biteceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada dişte leke görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişte siyah leke görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada dişlerini lekeli görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında lekeler görmek onlar tarafından çok sevileceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments