Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde leke görmek

Rüyada üzerinde leke görmek

Rüyada üzerinde leke görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzerinde leke gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren konulardaki belirsizlikler bazı noktalarda değişiklik yapılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada yüzünde kara leke görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneş lekeleri görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada yüzünde kahverengi leke görmek şöhret elde edeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada vücut lekesi görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memede leke görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada lekeli iç çamaşırı görmek o kişiye zararının dokunacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada üzerinde leke görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, rahat bir nefes alınacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve lekesi görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments