Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli bacak görmek

Rüyada lekeli bacak görmek

Rüyada lekeli bacak görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lekeli bacak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada bacakta leke görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarda leke görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine delalet eder.

Rüyada lekeli bacak görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, hastalıkların şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada bacaklarında leke görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada lekeli halı görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada vücutta siyah leke görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, ticarete adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, bereketin eksileceğine, ona kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çimen lekesi görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments