Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta leke görmek

Rüyada bacakta leke görmek

Rüyada bacakta leke görmek zor zamanlar yaşayacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, ticaretin açılacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakta leke gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Rüyada lekeli bacak görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarda leke görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada bacaklarında leke görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakta leke görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kısmetinin hep açık olacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada elde leke görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada lekeli gelinlik görmek onlarla arasının açılacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, zorluklarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli gömlek görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments