Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli halı görmek

Rüyada lekeli halı görmek

Rüyada lekeli halı görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada lekeli halı gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada halıda leke görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada lekeli halı görmek helal rızka sahip olunacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek makbul olan mallar edineceğine, istediği arabaya bineceğine, halsizleşeceğine delalet eder.

Rüyada kan lekesi temizlemek elin bollaşacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada lekeli çamaşır görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada lekeli kazak görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına alamet eder.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek stresten uzaklaşacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde kahverengi leke görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments